Op 28 september 2022 zal voor het eerst de Dag van de Chemische Logistiek plaatsvinden. Op deze dag vestigen wij als branchevereniging VNCW de aandacht op onze belangrijke en onmisbare sector binnen Nederland. Hierbij kijken we uiteraard ook naar de medewerkers binnen onze branche.

De Dag van de Chemische Logistiek valt samen met de Chemiebeurs: hét 2-jaarlijkse congres van de gevaarlijke stoffen keten. De Chemiebeurs vormt al geruime tijd een gewilde ontmoetingsplek voor producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden. De beurs zal op 28 september plaatsvinden in Dordrecht.

Gevaarlijke stoffen medewerker 2022

Zonder goed personeel geen goede chemische logistiek. En juist in deze tijden waarbij personeel lastig te vinden is, is een extra waardering voor onze mensen zeker op zijn plaats. Daarom wordt op de Dag van de Chemische Logistiek de verkiezing van ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2022’ gehouden.

We roepen alle chemische logistiek bedrijven binnen Nederland op om hun medewerkers te nomineren voor de ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2022’-award. Dit kan via de volgende pagina. De award zal uitgereikt worden op 28 september 2022 tijdens de Chemiebeurs in Dordrecht.