Kies voor de Gevaarlijke stoffen medewerker 2023!

Wie moet volgens jou dit jaar de award voor ‘Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar’ winnen? Iedereen mag voor zijn of haar favoriete kandidaat kiezen. De meeste stemmen gelden, dus maak jezelf of je collega favoriet en stem. Natuurlijk mag je zelf maar één keer stemmen. Alvast dank voor je deelname.

Stemmen kan tot uiterlijk zondag 24 september 22:00 uur.

Jeroen van Geest (Neele-Vat)

Jeroen van Geest (Neele-Vat)

Veiligheidsadviseur

Jeroen van Geest is voor Neele-Vat Maasvlakte de go-to persoon m.b.t. gevaarlijke stoffen opslag/vervoer. Hij heeft een brede kennis van gevaarlijke stoffen en kan met zijn kennis de juiste beslissing nemen. Hij weet zich goed te profileren in een adviserende rol, maar kan tijdens een vergadering/calamiteit de boventoon voeren. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Jeroen en dit draagt hij ook over naar al zijn collega’s.

Alle nieuwe productaanvragen verlopen eerst via Jeroen, zonder zijn goedkeuring worden goederen niet geaccepteerd. Hij heeft al meerdere processen omtrent gevaarlijke stoffen beschreven en aangepast om de veiligheid nog meer te borgen. Door zijn karakter wordt zijn mening over gevaarlijke stoffen gerespecteerd en gewaardeerd. Maar niet alleen voor management is hij een vraagbaken, maar ook voor alle andere betrokkene binnen ons organisatie. Jeroen is ook heel leergierig, dus als hij ergens minder verstand van heeft dan gaat hij zich eerst erin verdiepen, voordat hij zijn mening geeft. We zijn allemaal nooit uitgeleerd, maar de gedrevenheid van Jeroen kunnen we niet vinden in iedereen. Jeroen is Teamleider kantoor, Veiligheidsadviseur en Hoofd BHV’er, wat zijn inzet, gedrevenheid en leergierigheid ook bewijst.

Daniël de Haan (Special Cargo Services)

Daniël de Haan (Special Cargo Services)

Dangerous Goods Coördinator

Daniël is iedere ochtend voor openingstijd op zijn post als Dangerous Goods Coördinator van Special Cargo Services in Oude Meer. Hij begint met de voorbereiding voor de dag, zodat hij alle DG-medewerkers goed kan informeren bij de dagopening, die hij om 8 uur aftrapt. Daarbij worden de activiteiten voor de dag met hun bijzonderheden + rolverdeling besproken. Gedurende de dag leidt Daniël alles wat op deze vestiging van Special Cargo gebeurt in goede banen: het ontvangen van zendingen met gevaarlijke stoffen, het verzendklaar maken hiervan voor verder transport door de lucht of over de weg, het verpakken en etiketteren van ladingen, en het leveren van droogijs en ander verpakkingsmateriaal aan onze klanten. Hij is van alle markten thuis.

Daniël doet dit op een manier die zeer gewaardeerd wordt, door klanten en – zo blijkt uit een rondgang binnen Special Cargo – zeker ook door de medewerkers. “Mijn grote voorbeeld op het gebied van Dangerous Goods”, “Grote naam in de gevaarlijke stoffen wereld, verdient erkenning” en “Meest motiverende gevaarlijke stoffen expert van Schiphol en omstreken” zijn citaten van zijn ‘strijders’, zoals hij de DG-medewerkers noemt. Daniël wordt gezien een keiharde werker met hart voor de organisatie en bovenal heel veel kennis van DG.

Elske van de Fliert (Zero-e)

Elske van de Fliert (Zero-e)

Voorzitter PGS 37-commissie

Elske heeft zich met veel enthousiasme en toewijding gestort op de ontwikkeling van PGS 37 -1 en -2 (Li-Ion Energiedragers). Deze documenten zorgen voor veiligheid binnen bedrijven die met Li-Ion batterijen te maken hebben. En dat zijn er steeds meer. Ze heeft vol overgave en onbezoldigd als voorzitter een team van experts geleid, waarbij ze heel goed de rol van inhoudelijke mediator enerzijds en onafhankelijke procesbewaker anderzijds heeft ingevuld.

Door haar toedoen was er altijd een constructieve sfeer in het team en konden harde noten worden gekraakt. Ze doet dit op een vriendelijke en doortastende manier die een pluim verdient. Daarom draag ik haar voor als ‘Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar’.

This poll has ended (since 9 months).