33.

Aanmelding verkiezing ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2024’

 

Zonder goed personeel geen goede chemische logistiek. Daarom organiseert branchevereniging voor de chemische logistiek VNCW in het kader van de Dag van de Chemische Logistiek de verkiezing van ‘Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar’. We roepen alle chemische logistiek bedrijven (ook niet-VNCW-leden) op om hun medewerkers te nomineren voor de ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2024’-award. De award zal uitgereikt worden tijdens de Chemiebeurs ’24.

Houdt jouw bedrijf zich bezig met het transport en/of de opslag van gevaarlijke stoffen en ben je trots op je medewerkers of collega’s? Nomineer hen dan nu voor de verkiezing van ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2024’. Of het nu gaat om jullie meest gewaardeerde warehousemedewerker, de chauffeur die al 25 jaar lang jullie gevaarlijke stoffen vervoert of de veiligheidsadviseur die dit jaar aangenomen is: alle nominaties zijn welkom.

Uit de inzendingen zal op een onafhankelijk wijze, op basis van aangevoerde motivatie van aanmelding, een shortlist van 3 kandidaten gemaakt worden, waarna een openbare stemronde gehouden zal worden. Aanmeldingen voor kandidaten dienen voor 30 juli 2024 binnen te zijn. Je kunt meerdere collega’s nomineren.

Ja, ik schrijf onderstaande persoon in als kandidaat 'Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar':