33.

Aanmelding verkiezing ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2023’

 

Zonder goed personeel geen goede chemische logistiek. En juist in deze tijden waarbij personeel lastig te vinden is, is een extra waardering voor onze mensen zeker op zijn plaats. Daarom wordt op de Dag van de Chemische Logistiek de verkiezing van ‘Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar’ gehouden. We roepen alle chemische logistiek bedrijven op om hun medewerkers te nomineren voor de ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2023’-award. De award zal uitgereikt worden op 28 september 2023 tijdens de Chemie on Tour. Nadere informatie over deze dag volgt nog.

Houdt jouw bedrijf zich bezig met het transport en/of de opslag van gevaarlijke stoffen en ben je trots op je medewerkers of collega’s? Nomineer hen dan nu voor de verkiezing van ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2023’. Of het nu gaat om jullie meest gewaardeerde warehousemedewerker, de chauffeur die al 25 jaar lang jullie gevaarlijke stoffen vervoert of de veiligheidsadviseur die dit jaar aangenomen is: alle nominaties zijn welkom.

Natuurlijk mag je jezelf aanmelden, maar dus ook een collega. Uit de inzendingen zal op een onafhankelijk wijze, op basis van aangevoerde motivatie van aanmelding, een shortlist van 3 kandidaten gemaakt worden, waarna een openbare stemronde gehouden zal worden. Aanmeldingen voor kandidaten dienen voor 30 juli 2023 binnen te zijn.

Ja, ik schrijf onderstaande persoon in als kandidaat 'Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar':