.

Aanmelding Gevaarlijke stoffen medewerker Award 2022

 

Zonder goed personeel geen goede chemische logistiek. En juist in deze tijden waarbij personeel lastig te vinden is, is een extra waardering voor onze mensen zeker op zijn plaats. Daarom wordt op de Dag van de Chemische Logistiek de verkiezing van ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2022’ gehouden. We roepen alle chemische logistiek bedrijven op om hun medewerkers te nomineren voor de ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2022’-award. De award zal uitgereikt worden op 28 september 2022 tijdens de Chemiebeurs in Dordrecht.

Houdt jouw bedrijf zich bezig met het transport en/of de opslag van gevaarlijke stoffen en ben je trots op je medewerkers? Nomineer hen dan nu voor de verkiezing van ‘Gevaarlijke stoffen medewerker 2022’. Of het nu gaat om jullie meest gewaardeerde warehousemedewerker, de chauffeur die al 25 jaar lang jullie gevaarlijke stoffen vervoert of de veiligheidsadviseur die dit jaar aangenomen is: alle nominaties zijn welkom.

Natuurlijk mag je jezelf aanmelden, maar ook een medewerker binnen jullie bedrijf. Uit de inzendingen zal op een onafhankelijk wijze, op basis van aangevoerde motivatie van aanmelding, een shortlist van 3 kandidaten gemaakt worden, waarna een openbare stemronde gehouden zal worden. Uitreiking van de Award vindt op 28 september plaats. Aanmeldingen als kandidaat dienen voor 15 september 2022 binnen te zijn.

 

  Ja, ik schrijf onderstaande persoon in als kandidaat 'Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar'

  Naam kandidaat (*)

  Functie medewerker (*)

  E-mail medewerker (*)

  Telefoonnummer medewerker (*)

  Omschrijf met een uitgebreide motivatie waarom deze persoon de Gevaarlijke stoffen medewerker van het jaar award moet winnen (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  Uw naam (*)

  Uw functie (*)

  Uw e-mail (*)

  Straatnaam

  Postcode+plaats

  Uw telefoonnummer (*)